keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ekaa kertaa

Vasta ihan äsken mietin, että VIKAA KERTAA tässä nyt kahdestaan tehdään sitä ja tätä, vikaa kertaa ilman vauvaa. Mutta nyt kaikkea tehdäänkin ihan EKAA KERTAA! Ekat kerran on usein aika jännittäviä. Me ollaan ekaa kertaa jo matkustettu bussilla, käyty ravintolassa hienostelemassa, shoppailtu, käyty pitkä vaunulenkki, otettu vastaan vieraita, käyty kylvyssä ja suihkussa, saatu päälle kakat ja pissat, käyty neuvolassa, nukuttu melkein puoli yötä putkeen. Ekaa kertaa jätin myös vauvan ja isin kahdestaan ja kipaisin itse lähikauppaan (matkalla kotiin otin pari juoksuaskelta ihan vaan varmuudeksi...) Ihanaa, että lapsen kanssa ekoja kertoja riittää! Ekat hymyt, askleet, sanat - niin paljon kaikkea huimaa vielä edessäpäin!

Huomenna lähdemme ekaa kertaa autolla reissuun, vaatimattomasti hurautamme heti alkajaisiksi lappiin, melkein tuhat kilometriä per suunta. Pikkuinen tapaa ekaa kertaa isomummot, papan ja muita sukulaisia. Ekaa kertaa pieni lapseni osallistuu myös hautajaisiin, kun rakas mummi, äitini, saatetaan viimeiselle matkalle. Ekaa kertaa mekko päällä ja äiti räpsii kuvia minkä ehtii - ei kyllä todellakaan ekaa eikä vikaa kertaa. 

7 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu! Mua nauratti toi kun isi ja tyttö kotona ja piti pari juoksuaskeltakin ottaa :D tulipa elävästi sama tunne mieleen :) elina

  VastaaPoista
 2. Meillä Pikku-Muru 8kk ja just kävin kampaajalla ja vilkuilin kelloa koooookoajan, koska pääsee kotiin. Se ei vissiin koskaan muutu. :) Ihania ekoja tosiaan tulossa, ihanaa että ootte noin paljon jo touhunnut kivoja. :)

  VastaaPoista
 3. Räpsi kuvia, kirjoita kaikki ylös, koska ne asiat vaan unohtuu. Nyt kun olen meidän neidin juttuja kirjoittanut puhtaaksi melkein kolmen vuoden takaa ja tehnyt hänelle kansiota niin luen haikeana, että mitä kaikkea hän teki ekan kerran ja milloin. Kohta saa kakkosen kanssa tehdä juttuja taas ekan kerran. Elätte ihania aikoja! :)

  VastaaPoista
 4. :) Kuvia olen ottanut, mutta kirjoitushommat jääneet liian vähälle. Pitäisi tosiaan rustata äkkiä kaikki johonkin ylös, jotta saa sitten kirppu itsekin lukea niitä myöhemmin. Ihania aikoja tosiaan, ihan tulee surku kun ajattelen miten äkkiä päivät lipuvat...

  VastaaPoista
 5. Mä sain joululahjaks (ku ite käskin ostaa) Mauri Kunnaksen Vauvan vuosi-kirjan. Siinä on joka päivälle pieni sarake johon voi kirjottaa. Alotin ku Mäyry oli 3 kk ja joka päivä kirjotan. Monesti vähän tylsiä päiviä ku ei keksis mitään sanottavaa, mut on niitäkin kiva lukea. Suosittelen!!

  VastaaPoista
 6. Mä olen kans kattonu sitä, se on ihana! En ole vaan raskinut ostaa kun yksi vauvakirja jo on...

  VastaaPoista