keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

2074 km

Pikku-ihmisen eka autoreissu, rapsakat pari tuhatta kilometriä, sujui täysin moitteettomasti! Olen aika ylpeä tytöstä. Ja vähän myös meistä isoistakin. Aivan turhaan pohdimme otsa kurtussa etukäteen, miten mahtaa toukka kaarassa viihtyä. Hyvä kun tuon yhden hetken piti silmiään auki, jotta sain kuvan napattua! Imetys huoltoasemalla (x100) - check, imetys levikkeellä Corollan takapenkillä -check! Onpahan muuten huimia eroja asemien vauvavarusteluissa. Vähän hampaat irvessä sanon - ABC ei vetänyt lyhyintä kortta, oli unohduksen varalta vaippojakin kaapissa, oho. 



Hyvin sujuneen reissun innoittamana aloin haaveilla muistakin matkoista. Onko kukaan käynyt vauvan kanssa vaeltamassa? Mahtaisiko rantaloma minin kanssa olla aivan tuhoon tuomittu ajatus? Kompromissejä se varmasti vaatisi. Aurinkoon janoava äiti on kyllä aivan valmis lekottelemaan myös palmun varjossa ja Piña Coladan vaihdan mielelläni johonkin vähemmän ällöttävään. 

Lisää reissuja, lisää!

3 kommenttia:

  1. Typy on siis luotu seikkailuun! :) Mä luulen, että ainakin niin kauan kun on täysimetyksellä on "helppo" lähtee reissuun, snack-bar on mukana ja aina auki... :) Rohkeesti vaan matkaa miettimään ja varaamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, kyllä se taitaa nyt helpoimmillaan olla tuo matkakamu. Pitää pohdiskella sopivia vaihtiksia ja pistää kolikoita sukan varteen. :)

    VastaaPoista
  3. Me oltiin koko perheen voimin ulkomailla sillon ku Emmi oli 2kk.Eikä ollu mitää ongelmia.Ihania reissusuunnitelmia kehiin!

    VastaaPoista