maanantai 7. lokakuuta 2013

Joulu...eiku nimpparit!











En olisi varmaan muistanut koko nimipäivää, mutta onneksi typyn mummo ja omani eivät ole ollenkaan unohtelevaa sorttia, joten sai pieni käpynen juhlistaa hiukan nimeään. Tai no "juhlistamisesta" on varmaan aika monta eri käsitystä - meillä muisteltiin nimen valintaa ja päiviteltiin kuinka se on hieno ja sopiva ja kuinka ei voisi muuta enää ajatellakaan. Ainiin, saihan typy vähän herkkujakin maistaakseen - kuivattuja mansikoita! Minun lapsuudessani nimipäiviä ei ole erityisemmin juhlittu, joten se ei tunnu itselle niin kovin tärkeältä perinteeltä. Toki sen voisi silti ottaa tavaksi, ei kai kakkua voi koskaan liian usein syödä?! Ja juhlapäivät tietysti kokoavat ihmisiä yhteen, siksi mikään juhla ei ole aivan turha. Ja kun miettii tarkemmin, niin nimi on oikeasti tärkeä asia. 

Kyllä meinasi itku tulla kun avasimme tytön kanssa mummolta ja ukilta sekä serkun perheeltä saadun nimpparipaketin. Sisältö oli aivan ihana ja lapsen riemu käsin kosketeltava. Ilmeetkin ehkä sen kertoo, mutta tuhannesti kiitoksia! 

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Se oli viime viikolla, juhlimme sitä nyt vaan tyylikkäästi hiukan myöhässä ;)

      Poista
  2. Myöhäiset nimpparionnittelut. Ihana ilme ekassa kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo ekan kuvan ilme on ilmeisesti uusi poseerausilme, sitä saa toistaiseksi ihastella lähinnä linssin läpi :D

      Poista
  3. Kyllä on pikkuisella ihanat, aurinkoiset ilmeet! Kaunotar!!
    Mummo

    VastaaPoista
  4. Hyvää nimipäivää - myöhässä, anteeksi - aurinkoiselle ihanaiselle!

    VastaaPoista