tiistai 11. maaliskuuta 2014

Synttärihumua

Kokonaisen vuoden täyttänyt sankariina vietti ansaitusti kolmet huisit pikkukekkerit. Kuvan ihastuttavasta kakusta kiitämme taitavaa Leenaa ja Anni-apulaista! Ei sillä, että olisin luonut itselleni paineita ensi vuodeksi. Johanna-kummille ja kitaralle heitämme aina vaan yhtä ihastuneet terveiset; sulosoinnut on tallennettu visusti mekon povitaskuun ja sieltä niitä vapautetaan soinnittoman päivän siunaukseksi. Reilun kuukauden ikäiselle minivieraalle lähetämme hellät paijaukset ja isosiskolleen raisummat rutistukset! Kaikkia vieraitamme kiitämme mahdottoman mainioista lahjoista sekä läsnäolostanne ja avustanne tärkeässä juhlassamme! Lyyli on nyt virallisesti taapero, mutta epävirallisesti aivan yhtä vauva kuin tähänkin asti - äitin oma pieni. Olkoon pikkuisen seuraava vuosi vähintään yhtä huikea.


"Hei älä koskaan ikinä muutu,  pysy aina tuollaisena kuin nyt oot."

4 kommenttia:

 1. Uusi blogi, vanha lukija :) Löysinpä silti tännekin :)

  Mutta jokos se päivä koitti, että tytön synttärit tuli? Huh, että aika menee nopeasti... Ihana tyttö, ja mahtava tuo kakku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kivaa, että löysit, tervetuloa - taas! :) Virallinen synttäripäivä oli/on 7.3 :) Niin on aika äkkiä vilahtanut! Tulen pian blogiisi kyläilemään, be aware ;)

   Poista
 2. Ihanat syndepyndet oli! Voi tuota pientä isoa tyttöä! t. täti tättärää

  VastaaPoista