perjantai 13. kesäkuuta 2014

Lastenmaailmassa

Terveisiä touhutaaperolta!

Heti alkuun pahoittelut, seuraa kasa kökkölaatuisia (työtabletti-)kuvia. Lupaan (yrittää) muistaa kameran vastedes.
Vinkki: jos haluat mennä sisäleikkipuistoon tutustumaan rauhassa, välttää ryysiksen ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta, valitse aurinkoinen päivä, sillä muut ovat todennäköisesti ulkona! Kiitos leikkikamuille, oli kivaa! Lastenmaailmassa on oma alueensa 1-3-vuotiaille touhottajille, mutta koska paikka oli aikalailla autio, pääsivät nappulat ihmettelemään myös isojen juttuja. Pallomeri - check! Trampoliini - check! Pomppulinna - check! Isot liukumäet - check! Ainoa miinus meidän reissussamme oli, että Mehukatti Lastenmaailmassa ei ilmeisesti tunneta lainkaan ilmastointi-käsitettä, joten aika nahkeita taaperoita ja nihkeitä äitejä sieltä lopulta raahusti ulos. Kevyttä vaatetusta ja runsasta nesteytystä hikisesti suosittelen! 

Kurkkaa täältä lisää paikasta, jos kiinnostaa.

Kaikista huikeista vempeleistä huolimatta hauskimmat vimpaimet ovat tottakai omat pikkujalat, joilla voi viipottaa eteenpäin maailmaa tutkimaan. Myös lentoon pikkuinen selvästi yrittää, sen minkä käkätykseltään kerkeää.


6 kommenttia:

 1. Voi pieni murunen, aivan ihania tilannekuvia pikkuisen ihmettelystä! Tossa liveversiossa hän on kuin pieni linnunpoikanen! Rakas <3

  t.täti

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia taas!
  Kädet selän takana menee eteenpäin ja ihmettelee kaikkea!
  Suloinen piipertäjä!
  mummo

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania kuvia! Toi oli hyvä treenipaikka, kun Milan nousi heti kotona paljon ketterämmin tukea vasten ja käveli taaperokärrynkin kanssa muutamia askeleita. Tosin alastulot ei oo ollu aina kovin hallittuja ja valitettavasti alusta kotona hieman kovempi kuin tuolla :D mennään taas joku päivä uudestaan :)

  VastaaPoista
 4. Taitava pieni mies, hienoa! :) Mennään vaan uudestaan!

  VastaaPoista