maanantai 5. elokuuta 2013

Bumbo!


Meille kotiutui Bumbo. Siis tuo vaaleanpunainen vauvatuoli. Käytettynä ostin kun löysin niin edullisesti ja vieläpä toivomani pikkupöydän kera. Se on ihan hauska - siinä voi vaikka istua töröttää, tutkia varpaita ja leluja, syödä, lukea, suihkutella ja mitä nyt keksii. Soseilu on meillä(kin) sen verran sottaista puuhaa, että nakuna voi tytön pian istuttaa Bumboon ja ruuan jälkeen kiikuttaa koko systeemin tyttöineen päivineen juoksevan veden alle. Mutta ensin harjoitellaan rauhassa istumista pieninä annoksina - vielä on vähän horjuvaista ja huojuvaista meno. Mutta niin jännää - miten kivalta kaikki näyttää tästä perspektiivistä!

5 kommenttia:

 1. Mekin ostimme tuon bumbon :) Titenkin vähän miehekkäämässä vihreän sävyssä ;) Poika on ihan silmät ammollaan siinä, kun näkee maailman lattialta eri silmin :) Meidänkin täytyy metsästää tuo pöytä jostain! Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo varmasti lapsen maailmaa avartaa aikalailla, ihan on erinäköistä kun lattian tasolta katsottuna. Luulisi noita pöytiä myytävän kirppareilla yms. helposti irrotettava muovinpalanenhan tuo vain on, älä maksa liikaa! :) Niin ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Söpöliini on niin terhakkana!

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa kyllä ehdottoman hyvältä keksinnöltä!

  VastaaPoista
 5. Onpas taas ihania kuvia!
  Mummo

  VastaaPoista