keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Palatakseni vielä jouluun
Pampulan ensimmäinen joulu! Tonttutyttö seurasi serkkutontun vauhdikkaita touhuja pää kenossa innosta puhkuen. Kuusen alla pikkurontti söi salaa puolikkaan konvehdin ja (ukki-)pukki sai erityisen analyyttisiä katseita. Liekö tämä pienempikin tonttu toteaa jo ensi jouluna serkkutytön reilu 2v tavoin, että "ensi jouluna ukki voi taas olla pukki."

Kyllä olivat lapset olleet hurjan kilttejä mitä lahjapinoihin tulee! Viileäpäisen äititontun liukuestesukat eivät jääneet lapsen ainoaksi paketiksi, eivät todentotta.

Se oli oikein ihana joulu. Talletan visusti mieleeni lämpöisen tunnelman, jotta voin keljuna pakkasiltana kaivella sen suloisesti lämmittämään.

8 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmakuvia! (Vähän aiheen ohi, mutta mistä on löytynyt tuo ihana pöllökoristejuttu??!! Minäkin tahon samalaisen! :) )

  -Laia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöllö on minustakin kiva - tyylikäs ja veikeä samaan aikaan. Vaikkei jouluksi pitänyt ostaa kotiin mitään, niin tuon kohdalla piti tehdä poikkeus. :) Löytyi Rusetista, Turussa se on Hansassa, ehkä muuallakin on? Kympin taisin maksaa.

   Poista
 2. täällä ois sulle haaste ! :) http://kollenomablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, laitan korvan taakse odottamaan sopivaa hetkeä. :)

   Poista
  2. Ihania kuvia lapsesta, äidistä ja tietenkin pukista! Pieni söpöläinen näyttää vähän keikistelevän jo! Eipä ole ennen tainnut pikku-tonttu tiukua suuhunsa saadakaan.

   Mummo

   Poista
 3. Taas niin ihania ja hyviä kuvia! Joulu <3

  VastaaPoista