keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvä vuosi 2014


Kulunut vuosi on ollut meille hyvä. Kasvun vuosi, kaunis ja koskettava. Ei samalla tavalla mullistava kuin vuosi 2013 - ja tavallaan hyvä niin, tasaisen hyviä vuosia tarvitaan ehdottomasti myös.


Taidokas tammikuu - nautittiin lumesta (kaikki kaksi viikkoa mitä sitä riitti), tehtiin kuperkeikkoja ja treenattiin elämää kahden jalan varassa. 


Hieno helmikuu - pampula sai toisen serkkunsa. Ensiaskeleensa tirppa otti ystävänpäivän aattona.

Mieletön maaliskuu - yksi maailman ihanin yksivuotias ja kolmet huikeat synttäribileet, huh!
Maaliskuussa palasin töihin hiukan suuremmalla volyymilla, ehkä? Totta puhuakseni lapsen vauvavuoden päättyminen oli niin merkittävä tapahtumaketju, ettei näköjään ole aivan kirkkaana mielessä, mitä muuta maaliskuussa mahtoi tapahtua.Huikea huhtikuu - Vietin melkein kokonaisen viikon erossa tytöstä (ja miehestä), se oli mielenpainuvaa kaikessa tuskaisuudessaan ja ihanuudessaan. Ehkä ristiriitaisinta koko vuonna. Perheen kesken lomailimme ihanalla Madeiralla. Tyttö oppi juoksemaan - liian lujaa!


Touhukas toukokuu - siskoni perheeseen tuli uusi valloittava karvainen perheenjäsen. Juhlistimme  äitienpäivää mammojen ja taaperoiden kanssa Espoossa.Kuuma kesäkuu - ulkona, ulkona, tottakai! Markkinoilla, puistotreffeillä, auringossa ja varjossa, maalla ja vedessä.
  


Helmi heinäkuu - junamatka lappiin, ikimuistoiset mökkitreffit mamma- ja taaperoporukalla, mansikoita ja uimarantoja, mahtava kesä, ei kai muuta!

Epävarma elokuu - pampulan mummo sairastui keuhkokuumeeseen ja saimme monta viikkoa elellä sydän karrella. Mummo kuitenkin toipui hienosti ja helpottuneina korjasimme isovanhempien marja- ja omenasadon parempiin suihin.
Sisukas syyskuu - juoksin elämäni ensimmäisen puolimaratonin ja tartutin juoksuinnostuksen myös perheen pikkuiseen sisupussiin.

Liikuttava lokakuu - maukkaita mielitekoja ja ensikohtaaminen erään suloisen kanssa.


Menevä marraskuu - kummitytön kolmannet synttärit, vierailuja siellä ja tuolla, isänpäivä kotona ja muutama mukavan luminen päivä. Ja kummasti paisuva maha.


Juhlava joulukuu - yhdeksäs vuosipäivä, pikkujouluja, ihana valkoinen joulu pappalassa, näyttävä vuodenvaihde lasten ilotulitustapahtumassa ja kotona oman perheen mainiossa seurassa, skoolailut colalla ja pussin jos toisenkin rapinaa. Haaveita tulevasta, luottamus siihen, että seuraavakin vuosi tuo tullessaan monenlaista hyvää.

Kippis!
Hyvää Uutta Vuotta! 

3 kommenttia:

 1. Ymmärsinkö nyt oikein, että teille on vauva tulossa? Jos, niin milloin on la? En onnittele ihan vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta bongasin ultrakuvan, oi oi, onnea tosi paljon!!!!

   Poista
  2. Alkukesäksi odotellaan nyyttiä. Kiitos! :)

   Poista