sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Messuiloja typyjen kesken

Helsingin messukeskuksessa oli eilen aivan rutosti populaa ja sitäkin enemmän mahtavia kirjoja! Kirjamessut on oikeastaan mulle vuoden yksi kohokohdista. Perinteisesti taloudellisuuden taju katoaa olemattomiin ja psyyke kylpee kirjaorgasmeissa. Niin kävi tänäkin vuonna. 

Tänä vuonna tosin huomio liimautui aika jämäkästi mulle ihan uudenlaiseen kategoriaan: lastenkirjoihin. Oih ja voih. Kyllä saavat maailman lapset aika onnellisia olla. Kirjat pullollaan mykistäviä kuvituksia ja ihan kamalan liikuttavia ja hauskoja tarinoita. Hetken olin aika kateellinen ipanoille. Kunnes sitten tajusin, että mitäpä suotta, hankin ne kaikki ihanimmat opukset meille lastenhuoneeseen ja nautin niistä itse ainakin ihan kympillä!


Keanne van de Kreeken kuvitusta kirjasta Prinsessa, joka tahtoi nauraa

Kaiken kaikkiaan aikamoinen päivä aamukuudesta yömyöhään asti. Hyvin monta kirjalöytöä, sikahintaista vesipulloa, raidekilometriä ja suht kevyttä askelta takana. Aika reippaita tyttöjä meidän perheessä, vaikka itse sanonkin ;) 

5 kommenttia:

 1. Onko hän tyttö? Mutu-tyttö vai todistettu tyttö?? :D

  Terhi

  VastaaPoista
 2. Jaahas, fiksuimmat yksilöt osasivat sitten jo laskea yks plus yks. Todisteina vain kätilön sanat, jotka antoivat kyllä jonkinlaisen käsityksen siitä, että vahvasti kiveksettömältä näyttää. ;) Mahdollisesti raapustan siitä tuonnempana vähän lisää, kunhan saan tämän pöhnäolon ruotuun!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä reissusta! Oli oikein ihana päivä! Teki tosi hyvää. Ja hyvät löydöt molemmilla, mulla osittain kyllä pehmeämmät. m

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi, lukeuduit ehdottomasti reippaiden tyttöjen tiimiin! Odottelen "pehmeitä päivityksiä". ;)

  VastaaPoista
 5. No mä ajattelin, et voinko olla näin Sherlock. :D Kyllä se on ihmeellinen juttu se "kyllä äiti tietää". Ihanaa jokatapauksessa!!

  Terhi

  VastaaPoista