perjantai 14. syyskuuta 2012

Karderoopi karttuu

Saimme tällä viikolla postissa kutkuttavan paketin. Sisältä löytyi mahdottoman suloinen, aivan kertakaikkisen ihastuttava unihaalari! Vieläpä suomalainen ja 100% luomupuuvillaa, olemme myytyjä!

♥ Onnea on höpsö (ja erinomaisella maulla varustettu) anoppi/mummo. Kiitos! 

Itse ei olla ostettu vauvaa varten vielä mitään (jollei sen yksiötä verhoavia, itsetuntoa hiukan latistavia strechfarkkuja lasketa, mmrrrrrr). Se on tuntunut liian aikaiselta. Nyt tosin kanniskelen tuota pikkuruista vaatekappaletta huoneesta toiseen jo ties monettako päivää, siitä voi kai päätellä, että pian en ehkä voi enää vastustaa kiusausta. Hypistellyt olen kyllä, sanotaanko apaut vuoden palkan edestä...

Masukaverin karderoopista löytyy tämän raidallisen kaunottaren lisäksi myös kokeiluun saatu kantoliina. Siinä vasta mysteeri! Ilman kuvallista vaihe vaiheelta etenevää selkokielistä ohjetta sitomisharjoituksista ei kyllä tule yhtään mitään. Ja voitte vain kuvitella kuinka kahjo olo siinä tulee; sitoa nyt itsensä solmuun peilin edessä, kun lopputulosta voi testata korkeintaan tyynyllä tai babyborn-nukella. Joka tapauksessa uskon, että tuolla merkillisellä kapistuksella tulee vielä olemaan käyttöä joskus. 

Mutta än-yy-tee NYT varpaat kaakkoon, sohvalta mua ei irrota tänään mikään muu kuin jääkaapin lumoava kutsu. :) Rentouttavaa viikonloppua itse kullekin säädylle!

2 kommenttia: