maanantai 24. syyskuuta 2012

Sormustesti ja muuta hauskaa humpuukia


Niin, se masuvuokralaisen sukupuoli - kyllä se minua ainakin kiinnostaa! Totta puhuakseni en voi ymmärtää miten joku voi kärsivällisesti jaksaa odottaa h-hetkeen asti (nostan hattua niille urheille masokisteille, en ehkä pysty samaan, vaikka yllätys olisikin mukava tapa aloittaa yhteinen taival). Enkä nyt tarkoita, että sukupuoliasia olisi prioriteettilistan ykkönen, ei suinkaan, tottakai sitä toivoo, että lapsi saa aloittaa elämänsä terveenä ja kumpi hyvänsä on äärimmäisen tervetullut. Mutta kiinnostaa se silti, en kiellä!  Ajattelen, että tieto sukupuolesta auttaa omien mielikuvien rakentamisessa ja tietyllä tavalla helpottaa valmistautumista. Pikkuinen saa palasen identiteettiä sukupuolen myötä ja kun sukupuoli on tiedossa, ei masuasukas ole enää mikään sukupuoleton möykky, vaan lapsi, tyttö tai poika. Lisättäköön vielä, että tämän pikkupuheenvuoron jälkeen olen vakuuttunut siitä, että seuraavassa ultrassa pikkukaveri pitää kintut visusti ristissä. No haitanneeko sekään. Ja voi kyllä - olen varsin tietoinen, ettei 100%:sta  faktaa asiasta ole mahdollista saada ennen ekaa parkaisua. 

Olen itse yleensä aika skeptinen kaikenmaailman ennustusten ja muiden suhteen. Harvemmin mihinkään humpuukihömppään haksahdan (silloin tällöin luen kyllä horoskoopin, ja mustan kissan ylittäessä tietä on tietysti aivan pakko sylkäistä...) Silti leikkimielellä tehdyt testit ja artikkelit ovat olleet ihan käypää ajanvietettä viime päivinä. Mitä siinä menettää - minuutin pari. Viikonloppuna tein noituuksia taitavan kaverin pienoisella avustuksella sormustestin. Tapoja lienee lähes yhtä monta kuin odottajaakin, netti on ainakin pullollaan erilaisia ohjeita. Luotin kaverin sanaan - kipaisin ompelurasiasta lankaa, johon viritimme kihlasormukseni. Sen jälkeen sormusta riiputettiin kämmenselkäni päällä ja tulkittiin sen tekemää liikerataa. Pyörivä liike tarkoittaa tyttöä ja edestakaisin liike poikaa, osasi kaveri asiaa valaista. Tosin osa ohjeista sanoo asian olevan juuri päinvastoin, mystistä. No, minun kohdallani ensimmäinen riiputus sai aikaan pyörivän liikkeen. Tämän jälkeen sormus laskettiin kämmenselälle ja nostettiin uudelleen ilmaan. Seuraava liike oli selvästi heijaava. Viimeinen yritys sai aikaan pienenpientä liikettä, ei mitään selkeää ja sitten se jo lakkasikin. Tästä siis tulkitsimme paitsi sukupuolet myös lapsiluvun. Yksi tyttö ja yksi poika sekä arvoitukseksi jäänyt mahdollinen kolmonen. Nyt sitten oikopäätä sinne PO.P:n outlettiin törsäämään omaisuus röyhelöpaitoihin ja mekkoihin - not. Mutta hauska testi silti...kun noita sukupuolia ei tuon enempää ole, niin mahdollisuudet vedenpitävään lopputulokseen ei ole edes kovin huonot. Fiftisiksti, vai miten se oli. Mielummin käytän ripauksen taikauskoa tämänkaltaiseen hömppään kun pistän viikottain rahaa palamaan esimerkiksi lottoon, mahdollisuus voittaa jotain kouriintuntuvaa on käytännössä nolla. Sanoo pessimisti.

Muitakin tulkintoja olen sukupuolen tiimoilta tehnyt. "Tyttö vie äitinsä kauneuden", sanovat. Omasta naamaan puhjenneesta näppykedosta olen laskelmoinut, että tyttöön kallistuisin jos sanonta yhtään paikkaansa pitää. Makean himon sanotaan myös viittaavan tyttöön, mutta entä jos krooninen herkkunälkä on kestänyt jo 25 vuotta?! Mahan muodosta on paha vielä veikkailla oikein mitään - eihän sillä mitään varsinaista muotoa ole, turvonnut lössykkä se vaan on. Tosin olen kuullut mahan perusteella jo kaksi veikkausta - yhden kumpaistakin. Soodaan en ole (vielä) pissinyt, kuulosti kyllä sen verran hämärältä, että saatanpa vaikka testatakin. Alla sopivasti pöhköjä huuhaalinkkejä, löysytä pipoa ennen lukemista:

Testiä pukkaa
Sormustestin yksi versio
Lisää kutkuttavia höpöhöpö-juttuja
Ja vielä yksi

2 kommenttia:

  1. :D Mä en kestä! Hihi, olet hassu.

    Mulla on myös veikkaus sukupuolesta, näin nimittäin unta, että sä puhuit teidän tytöstä. Jos se on siis tyttö, musta tulee ennustajaeukko.

    VastaaPoista
  2. Vai niin sä ennustelet! =) Mäkin olen nähnyt unta tyttölapsista, niillä on tosin ollut kaikilla tuttujen lasten nimet ja ulkonäkö, liekö sitten omia ollutkaan. Totta puhuakseni tyttöolo on ollut koko ajan. Saapa nähä menneekö mettään...

    VastaaPoista