sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Menoa ja melskettä

Viikonloppu on ollut aika hulinaa: firman syystapaaminen perjantaina, lauantaina kauppojen kiertelyä isolla kirkolla kera hyvän ystävän ja iltapäivällä saimme sitten vielä yövieraita. Varsin sosiaalista menoa ollut siis ja kyllä olemme mahan kanssa pienet taputukset ansainneet, pitkästä aikaa viikonloppu ei lipunutkaan ohitse pelkästään sohvalla flegmaattisena maaten ja äksönistä haaveillen, mahtavuutta! Nyt vaan sormet ristissä toivon, että ensi viikolla olo ei ole kamalan uupunut. Flunssakin yrittää tehdä pesää meikäläisen ruhoon, vaan eipä tule onnistumaan, tiukka EI ja rutkasti vitamiineja ja valkosipulia päälle, omnom!

Helsinki on kyllä kiva. Kunhan käy riittävän harvoin niin sen julmetut mittakaavat ei ala ahdistaa. Siellä on paljon ihania lastenvaatekauppoja by the way ;) Hienosti kyllä taistelin houkutuksia vastaan toinen toistaan lumoavammissa putiikeissa. Kädet syyhyten hipelöin jos jonkun näköistä söpöä liivimekkoa ja pikkuruista nahkatakkia. Polarn O. Pyret teki ehkä suurimman vaikutuksen: hyvin monipuolinen valikoima vaatteita, hintalappu ei kaikissa kuteissa ollut päätä huimaava (osassa kyllä sen sijaan komeili sellaisia summia, että visaa vinguttamatta saisi säästöpossun hyvin äkkiä nälkäiseksi) ja laadustakin olen kuullut paljon hyvää. Luulenpa, että seuraavalla kerralla en suostu kyseisestä kaupasta tyhjin käsin enää lähtemään. Niin ja nettikaupan sivulle täytyy asettaa estot ainakin ensi kuuhun asti. PO.P:n outlet löytyy muuten kuulemma jostain Leaf Areenan tuntumasta, jau!

Ja tosiaan - riitti sitä meininkiä täällä kotopuolessakin! Eritoten yksi pikkuvieras sulostutti viikonloppuamme loppumattomalla energiallaan ja maailman kauneimmilla enkelikiharoillaan. Voi miten elossa meidän kaikki viisikymmentäviisi neliöä olivat, koko luukku hetken elämää tulvillaan. Mistä ihmeestä sitä virtaa riittää näin pienessä paketissa?!

- Välillä ladattin akut ja taas mentiin!
Nyt on niin hiljaista taas. Vaikka kyllä tästäkin osaa nauttia. Luulenpa, että joskus tulevaisuudessa kaipaan näitä iltoja, kun voi vain kuunnella hiljaisuutta ja rauhassa puuhastella omia juttuja. Lupaan tehdä sitä hyvällä omallatunnolla vähän varastoonkin. :)

3 kommenttia:

  1. Skanssista löytynee myös tuo mainitsemasi lastenvaateliike! Ps. Mulla on sulle jotain. Vihje: Se viihdyttää, naurattaa ja siinä on 303 sivua. Enempää en kerro! ;) (Paitsi et se on ihan törkeen hyvä!) Nähdään pian!

    VastaaPoista
  2. Joo, sielläkin pitää käydä, myöhemmin. :) Ääk, mitä ihanaa! Millon nähdään?? :D

    VastaaPoista
  3. Voi sun vauhtia! Kannattaa varmasti nyt nauttia niistä omista jutuista kun vielä voit. Oma aika ei ainakaan tule lisääntymään. Näkemistä odotellen! m

    VastaaPoista