lauantai 29. syyskuuta 2012

Uuups

Oho, saatoin vahingossa rikkoa kaikki itselleni antamat lupaukset ja ostaa muutaman vauvanvaatteen. Totaalirepsahdus, morkkista tuskin nimeksikään... 

Ainoastaan kolme vaatekappaletta on uutena ostettu: LiandLo:n Green Lion-pipo oli täysin vastustamaton, sen tilasin MiniQ:n nettiputiikista puoleen hintaan. Ajatella, että ensimmäinen itse hankittu vaate matkusti meille Kempeleestä (vai Kempeleeltä?) asti! Söpöläinen on kokoa 42, luulisin sen menevän noin 3-6 kuukauden iässä (Google vähän auttoi). H&M:ltä tarttui mukaan tummansiniset farkut (kokoa 68, ehkäpä syksyksi hyvät) ja tuplapakkaus pikkuruisia (kokoa 56) perusbodeja. H&M ei ehkä ole pesunkestävin ja ylipäänsä laadukkain merkkivalinta, mutta kyllä hinta-laatusuhde on monesti ihan kohdallaan. Etenkin näitä minivaatteita uskallan ostaa aika surutta, niin vähän aikaan ne menevät ja sen saavat luvan kestää (menetys ei ole onneksi suuri, jos päättävät kesken matkan ratketa liitoksistaan, kulahtaa, nukkaantua tai mitä ikinä). Ja sanoi kuka mitä hyvänsä, minusta farkut ovat ehdottomasti myös vauvan oikeus. Nuo vauvadenimithän on yleensä vuorattu jollain pehmeällä matskulla, ei ne sen epäkäytännöllisemmät ja kurjemmantuntuiset voi olla kuin muutkaan pöksyt, eihän?

Siskolta sain tuomisina muutaman suloisen kirpparilöydön: Tikru- ja nallebodyt (56 & 62), pikkutöppösiä sekä samettisen potkupuvun (jonka unohdin kuvata) SUURKIITOS! :)

Tänään reippailin aamusta lastenvaatekirpparille (PikkuSiili) pyörimään. Siellä oli hirmuisesti kaikkea; vaatteita, leluja, lastenhoitotarvikkeita, äitiysvaatteita yms. Vaatteita vain ehdin lähinnä katselemaan ja nehän ne himottavatkin tässä kohtaan nyt vahvimmin. Kovasti vain olivat "tyttö- ja poikavärein" latautuneita suurin osa kuteista. Päätin pysytellä neutraaleissa ostoksissa vielä toistaiseksi, vaikka onhan tässä nyt taikuuksin lähes vuorenvarmaa näyttöä sukupuolesta saatukin. ;) Aika oli loppua kesken (niin siinä hurahtaa tunti jos toinenkin), mutta viime metreillä sain kiikutettua kassalle asti kahdet buenot housut: Ciraf:n ruskeat sammarit (ah miten ihanat, tekis melkein mieli pukea ne itse jalkaan!) ja Benettonin farkut, molemmat kokoa 62 ja yhteishinta muutaman hassun roposen verran, loistavaa.   Nyt koitan vähän malttaa odotella ennen seuraavia ostoksia, joku roti hei!

2 kommenttia: